Un ghid pas cu pas al relațiilor cupluri

BDSM: sugestii pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi recomandari precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa via apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai crucial BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele naturala si. Cu siguranta, este in intregime cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a abordati un nou datorie si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, internet si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema http://milogapy221.bearsfanteamshop.com/10-celebrities-who-should-consider-a-career-in-relatii-cupluri pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus cincizeci la suta fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel in toate celelalte rol joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, intrare, fara risc este intr-adevar crucial. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de genuine durere, este cu adevarat important sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece belows ar putea fi adesea inchis.

image

Fara rusine

BDSM este o unica tehnica care solicita o uriasa cantitate de conteaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie fie si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si ideal minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe suspiciune si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti companion orgasm yourself - indiferent daca este in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.