Dovadă incontestabilă Ai nevoie de film porno

BDSM: trucuri pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a gasi indicatori si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu va stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti absolut experimentati cu cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartamentul. Instrumente Aruncați o privire pe acest site web precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai important BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este in intregime aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a abordati un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, web si specialitate magazine furnizati o substantiala optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

image

La fel ca in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, intrare, o siguranta este extrem de vital. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de actual disconfort, este intr-adevar vital sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca un semn pentru a renunta orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs ar putea fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este o distincta tehnica care solicita o masiva suma de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si faceti placere sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe al saselea sens si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.