Cele mai răspândite probleme din filmul porno

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a gasi sfaturi precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie, BDSM utilizeaza oportunitatea de a abordati un nou datorie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, net si specialitate magazine furnizati o substantiala optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike Faceți clic pentru sursă sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si mai jos jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte rol joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, intrare, fara risc este foarte important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de genuine durere, este cu adevarat esential sa stabiliti un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a opri orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs ar putea fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este unica tehnica care solicita o substantiala cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

image

BDSM sfaturi: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.