9 semne că ești expert în film porno

BDSM: sugestii pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a descoperi idei si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu va fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM idei este ca trebuie parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele si, de asemenea, latex. Evident, este complet cat tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de normal lenjerie, BDSM furnizeaza posibilitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, net si specializate magazine dati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv Click aici ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler si, de asemenea, alege o tinuta care da la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, trimitere, fara risc este extrem de important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de actual durere, este cu adevarat esential sa decide un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid identifica ca o indicatie pentru a opri orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal folositi cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows ar putea fi uneori legat.

Fara mila

BDSM este unica tehnica care solicita o uriasa cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si bucurati-va de sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si ideal momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, tehnica a acestuia sa fie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm yourself - indiferent daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

image

We-Vibe Moxie

Aduceti placere orice loc cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.